Noutati
Google +1: 

Noua baterie pentru iPhone 6 va fi mai subtire
iul 23, 2014
Noua baterie pentru iPhone 6 va fi mai subtire

Cu doar cateva luni inainte de lansarea oficiala a noului iPhone 6 zvonurile sunt din ce in ce mai multe si mai frecvente. Cea mai noua dezvaluire se refera la viitoarea baterie a celui mai nou smartphine de la Apple, care va fi mult mai subtire decat cele folosite in prezent, astfel noul terminal ar deveni sensibil mai subtire decat predecesorul sau, iPhone 5S. Informatia a fost lansata chiar de catre firma care produce bateriile pentru Apple.

Digitimes dezvaluie ca noile baterii ce vor echipa cea mai noua generatie de iPhone ( ar putea fi vorba chiar de iPhpone 6 ), vor avea doar 2mm grosime, adica cu 33% mai subtiri decat cele folosite in prezent pentru iPhone 5 si 5S, a caror grosime este de 3 mm. Astfel iPhone 6 ar deveni cel mai subtire terminal produs de Apple, iar zvonurile de pana acum anuntau un telefon cu grosimea de numai 6 mm.

Aceiasi sursa dezvaluie si faptul ca noile baterii nu vor asigura o autonomie mai buna, capacitatea acestora fiind apropiata de cea a bateriilor folosite la actualele terminale iPhone. Zvonuri legate de noua baterie ce va echipa iPhone 6 au aparut si in luna aprilie a acestui an, atunci se vorbea tot despre o grosime de 2 mm ce va echipa varianta de iPhone 6 cu ecranul de 5,5 inci.

Zvonuri recente vorbesc si despre noul display, procesul de fabricatie al protectiei pentru ecran ar putea folosi un design integrat pentru suprafata tactila si safir. Totusi avand in vedere ca vorbim despre un ecran de 5,5 inci, exista sansa ca lansarea noului model sa fie amanata datorita unor probleme tehnice. Apple vine astfel in randul celor ce investesc in micsorarea componentelor folosite la telefoanele mobile, alaturi de Samsung. Coreenii se pare cau au acelasi obiectiv, informatii neconfirmate inca sugereaza ca cei de la Samsung ar pregati lansarea unei baterii cu grosimea de numai 1,65 mm.

Scopul celor de la Apple ar fi conform sursei citate de Digitimes vanzarea a cel putin 60 sau 70 de milioane de iPhone-uri din noua generatie pana la finele acestui an.

Articolul a fost citit de 1078 vizitatori.


Vezi toate stirileNokia - Samsung - Motorola - Sony Ericsson - LG - Apple - HTC - i-mate - O2 - HP - Garmin - Asus - Gigabyte - Acer - Palm - BlackBerry - Microsoft - Vodafone T-Mobile - Sagem - Alcatel - Philips - Sharp - Toshiba - BenQ- Huawei - Pantech - i-mobile - ZTE - iNQ - Micromax - BLU - Vertu
Service Apple iPhone 4GB 8GB 16GB, iPhone 3G 8GB 16GB, iPhone 3GS 8GB 16GB 32GB, iPhone 4 16GB 32GB,
iPhone 4S 16GB 32GB 64GB, iPhone 5 16GB 32GB 64GB

serviceiphone.ro | reparatiiiphone.ro | service-telefoane.ro | gsm-reparatii.ro | serviceipad.ro | reparatiiipad.ro
Service iPhone 3G 3Gs 4, deblocari, decodari

Reparatii gsm, service autorizat, nokia, samsung, htc, blackberry, sony ericsson, motorola, lg

Download manuale Nokia, Sony Ericsson, Motorola, iPhone, HTC, Samsung
MONDO GSM service iPhone Service iPhone 3G 3GS 4 Reparatii BlackBerry Reparatii Nokia Reparatii Telefoane Samsung Reparatii Telefoane Motorola Reparatii telefoane LG Reparatii HTC Reparatii Sony Ericsson
Copyright 2010 Service telefoane mobile MONDOGSM. Toate drepturile rezervate.