Noutati
Google +1: 

Cum arata carcasa noului iPad Air 2
aug 6, 2014
Cum arata carcasa noului iPad Air 2

Desi toata lumea asteapta informatii despre apropiatele lansari pentru Samsung Galaxy Alpha si iPhone 6, iata ca noi dezvaluiri despre tabletele iPad au resuscitat atentia fanilor Apple. Imagini noi au aparut pe internet reprezentand ceea ce se crede ca ar putea fi generatia urmatoare de iPad. Fotografiile au sosit tot din China si prezinta unele schimbari interesante de design.

Se pare ca cea mai importanta modificare adusa carcasei este cea adusa partii inferioare, care va include o noua grila pentru boxe. Daca la modelul precedent erau doua randuri paralele, acum s-a optat pentru un singur rand prevazut cu orificii de dimensiuni ceva mai mari. Noul design va asigura un volum mai mare al difuzoarelor dar si o calitate imbunatatita a sunetului.

Modificari importante de design gasim si pe partea laterala a carcasei, zona butoanelor fiind complet restilizata. Pentru o experienta mai placuta utilizatorului de iPad, Apple a plasat butoanele de volum intr-un sant de pe marginea tabletei, in schimb butonul programabil de deasupra a fost inlaturat, iar in locul sau se pare ca va fi amplasat microfonul tabletei.

Din pacate chinezii au postat poze ce dezvaluie doar partea din spate a viitorului iPad Air 2, prin urmare nu putem sti care vor fi si restul modificarilor adoptate de Apple pentru noua sa tableta. Totusi se stie deja ca vom avea acelasi senzor pentru amprente, un procesor mai puternic si o camera de 8 megapixeli.

Pana in luna octombrie, perioada in care Apple isi anunta de obicei tabletele noi, mai trebuie sa asteptam si dezvaluiri oficiale, daca nu vom urmari cu interes chiar si ceea ce apare sub forma de zvonuri, marea lor majoritate fiind de obicei adevarate.

Articolul a fost citit de 871 vizitatori.


Vezi toate stirileNokia - Samsung - Motorola - Sony Ericsson - LG - Apple - HTC - i-mate - O2 - HP - Garmin - Asus - Gigabyte - Acer - Palm - BlackBerry - Microsoft - Vodafone T-Mobile - Sagem - Alcatel - Philips - Sharp - Toshiba - BenQ- Huawei - Pantech - i-mobile - ZTE - iNQ - Micromax - BLU - Vertu
Service Apple iPhone 4GB 8GB 16GB, iPhone 3G 8GB 16GB, iPhone 3GS 8GB 16GB 32GB, iPhone 4 16GB 32GB,
iPhone 4S 16GB 32GB 64GB, iPhone 5 16GB 32GB 64GB

serviceiphone.ro | reparatiiiphone.ro | service-telefoane.ro | gsm-reparatii.ro | serviceipad.ro | reparatiiipad.ro
Service iPhone 3G 3Gs 4, deblocari, decodari

Reparatii gsm, service autorizat, nokia, samsung, htc, blackberry, sony ericsson, motorola, lg

Download manuale Nokia, Sony Ericsson, Motorola, iPhone, HTC, Samsung
MONDO GSM service iPhone Service iPhone 3G 3GS 4 Reparatii BlackBerry Reparatii Nokia Reparatii Telefoane Samsung Reparatii Telefoane Motorola Reparatii telefoane LG Reparatii HTC Reparatii Sony Ericsson
Copyright 2010 Service telefoane mobile MONDOGSM. Toate drepturile rezervate.