Noutati
Google +1: 

Ultimile stiri despre lansarea iPhone 6 cu ecrane de 4,7" si 5,5"
aug 6, 2014
Ultimile stiri despre lansarea iPhone 6 cu ecrane de 4,7" si 5,5"

Apple se afla acum in linie dreapta pentru lansarea noilor sale telefoane iPhone 6, iar prima varianta ce va fi prezenta pe piata se pare ca este cea cu ecranul de 4,7 inch. Totusi acest model nu va fi cel mai performant smartphone Apple, primul loc revenind modelului iPhone 6 cu ecran de 5,5 inch.

Surse apropiate companiei cu sediul in Cupertino au anuntat ca Apple a ales pentru telefonul sau iPhone 6 cu ecranul de 5,5 inch un chipset mai performant decat cel ce va echipa modelul de 4,7 inch, dar care va avea si un consum pe masura. Performanta modelului va fi asigurata si de un GPU mai rapid,ceea ce a dus la utilizarea unui acumulator mai puternic, cu capacitate marita ce va fi gazduit in carcasa generoasa a viitorului terminal.

Diferentele nu se opresc aici, se pare ca modelul iPhone 6 de 4,7 inch nu va beneficia nici de ecran protejat cu strat de safir, in timp ce colegul sau mai mare va primi un modul touch adaptat pentru scutul de protectie din sticla prevazut cu strat de safir.

Asa cum se stie in prezent, luna septembrie va fi marcata de lansarea pe piata doar a modelului iPhone 6 cu ecran de 4,7 inch, in timp ce modelul cu ecran de 5,5 inch si procesor mai performant este asteptat in luna decembrie.

Articolul a fost citit de 1019 vizitatori.


Vezi toate stirileNokia - Samsung - Motorola - Sony Ericsson - LG - Apple - HTC - i-mate - O2 - HP - Garmin - Asus - Gigabyte - Acer - Palm - BlackBerry - Microsoft - Vodafone T-Mobile - Sagem - Alcatel - Philips - Sharp - Toshiba - BenQ- Huawei - Pantech - i-mobile - ZTE - iNQ - Micromax - BLU - Vertu
Service Apple iPhone 4GB 8GB 16GB, iPhone 3G 8GB 16GB, iPhone 3GS 8GB 16GB 32GB, iPhone 4 16GB 32GB,
iPhone 4S 16GB 32GB 64GB, iPhone 5 16GB 32GB 64GB

serviceiphone.ro | reparatiiiphone.ro | service-telefoane.ro | gsm-reparatii.ro | serviceipad.ro | reparatiiipad.ro
Service iPhone 3G 3Gs 4, deblocari, decodari

Reparatii gsm, service autorizat, nokia, samsung, htc, blackberry, sony ericsson, motorola, lg

Download manuale Nokia, Sony Ericsson, Motorola, iPhone, HTC, Samsung
MONDO GSM service iPhone Service iPhone 3G 3GS 4 Reparatii BlackBerry Reparatii Nokia Reparatii Telefoane Samsung Reparatii Telefoane Motorola Reparatii telefoane LG Reparatii HTC Reparatii Sony Ericsson
Copyright 2010 Service telefoane mobile MONDOGSM. Toate drepturile rezervate.