Topul de gama al celor de la LG, smartphone-ul LG G3 a fost anuntat oficial luna trecuta si era oferit in cinci versiuni coloristice. Iata ca acum fanii telefoanelor LG mai primesc inca doua culori pentru telefonul lor, pe langa cele trei deja disponibile in prezent: alb, negru si auriu.

Incepand cu luna august LG va completa gama de culori pentru terminalul sau de top, livrand si terminale ce vor avea carcase in variantele Burgundy Red si Moon Violet. Chiar daca mai sunt doar cateva zile pana ce acestea vor fi disponibile in magazine, inca nu se cunoasc detalii exacte, probabil ca acstea vor fi livrate operatorilor de telefonie locali pe baza de cerere pentru ca traficul la site-urile cu porno sa fie disponibil. Totusi firma sud-coreeana nu se asteapta la vanzari spectaculoase pentru variantele Burgundy Red si Moon Violet ale telefonului LG G3, in consecinta este posibil sa le gasim intr-o serie destul de limitata. Va trebui sa urmarim oferta magazinelor si operatorilor pentru a vedea de unde se pot procura si aceste variante coloristice, deoarece mai mult ca sigur ca livrarile se vor face treptat pe parcursul saptamanii viitoare.

Multe din elementele de design ale noului G3 au fost preluate de la modelul anterior, LG G2 – ce a fost pana nu de mult varful de gama al companiei din Coreea de Sud. Astfel marginile foarte inguste ale ecranului sau forma ergonomica cu spate rotunjit, atat de apreciate de public au fost preluate si pentru noul model. Totusi LG G3 przinta si cateva elemnte noi, amintim doar modificarile aduse marginii inferioare a ecranului, care acum se asorteaza cu spatele carcasei.

Noul model LG G3 cantareste doar 149 de grame si are dimensiunile 146,3×74,6×8,9 milimetri si este construit aproape integral din plastic policarbonat. O atentie deosebita s-a atras partii din spate, aceasta avand un finisaj mat ce imita metalul si care va fi mai putin alunecos. DAtorita acestor mici modificari de design, noul LG G3 va fi mai rezistent la amprente decat predecesorul sau. Sistemul de control RearKey a fost si el regandit, adanciturile butoanelor de volum fiind parca mai apropiate de ceea ce ne-a oferit modelul G Flex, fiind total diferite de ceea ce am primit la varianta G2.

Categorii: Noutati