Apple si-a propus sa lanseze in curand mai multe noutati pentru posesorii de dispozitive ce folosesc iOS. Astfel pe langa telefoanele ce vor oferi un display mai generos si o capacitate de stocare mai mare pentru care poti vedea videoclipuri xnxx hd, compania va lansa si un nou cablu de date Lightning cu o mufa reversibila. Desi incepand cu a cincea generatie de iPhone Apple a inceput sa ofere cabluri care pot fi introduse in telefon in orice sens, pentru conectorul USB nu a oferit nicio solutie, acesta fiind si acum disponibil in varianta clasica. I

ata ca de curand au inceput sa circule zvonuri despre lansarea unui nou cablu Lightning ce va putea fi introdus in orice port USB obisnuit indiferent de orientare. Cel mai mult vor avea de castigat cei ce doresc sa conecteze tableta sau telefonul la PC-urile a caror conectori USB sunt pozitionati in zone unde accesul este mai greoi. Pe internet au aparut deja imagini si clipuri video ce exemplifica modul de utilizare a noului cablu USB, dar pe langa acestea a mai fost publicata si o imagine ce prezinta un patent al companiei, care explica modul de functionare al acestuia.

Desi din imagini se poate deduce ca partea din mijloc a conectorului este amplasata pe o lamela subtire de metal ce se poate indoi pentru a facilita conectarea cablului indiferent de modul in care introduci conectorul, specialistii sunt de parere ca metoda folosita nu pare o solutie ce va fi aplicata. Cum nici materialul din care este folosit la realizarea cablului nu este cunoscut, am putea asista la un nou brevet Apple ce va ramane in sertarele companiei.

Pe de alta parte, stiind ca Apple nu face lucrurile de mantuiala, este posibil ca acest concept sa fi fost testat suficient de mult pentru a avea garantia eficientei sale. Probabil ca pana la sfarsitul anului vom afla daca noul cablu Lightning va ramane doar la stadiul de prototip sau va fi inclus in carcasa noilor generatii de iPhone. Daca va fi lansat pe piata anul acesta, cablul Lightning oferit de Apple va fi singurul de acest fel de pe piata, avand in vedere ca acestia au patentat deja ideea.

Categorii: Noutati